Follow us

Καίτη Γαρμπή εναντίον Σάσας Σταμάτη | Η οργισμένη αντίδραση της τραγουδίστριας στο σχόλιο της παρουσιάστριας

"Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω...".

MissBloom TEAM
Σάσα Σταμάτη - Καίτη Γαρμπή NDP

Η Καίτη Γαρμπή είναι γνωστή για το ότι δε μασάει τα λόγια της και συχνά απευθύνεται στο Twitter για να εκφράσει τις απόψεις της, όπως ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου live της εκπομπής "J2US" που προβλήθηκε το Σάββατο, 25.9.

Κατερίνα Στικούδη | Αποκάλυψε on air το φύλο του μωρού της στο J2US

Ειδικότερα, τα πυρά της τραγουδίστριας απευθύνονταν στη Σάσα Σταμάτη, η οποία ούσα διαγωνιζόμενη στο σόου στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη, έκανε ένα ατυχές σχόλιο, το οποίο η Καίτη Γαρμπή δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταμάτη με το που ολοκλήρωσε την ερμηνεία της δεν μπορούσε να περιμένει για την κριτική των κριτών και άρχισε να διακόπτει τον Σταμάτη Φασουλή, ρωτώντας παράλληλα τη Δέσποινα Βανδή αν από τώρα θα την αποκαλούν "δεσποινίδα", αναφερόμενη στον πρόσφατο χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Και δε στάθηκε εκεί, καθώς και για τη Μαρία Μπακοδήμου ήθελε να χρησιμοποιήσει τον ίδιο χαρακτηρισμό, αφού είναι ζωντοχήρες όπως δήλωσε.

Τα σχόλια της Σάσας Σταμάτη δεν είδε καθόλου χιουμοριστικά η Καίτη Γαρμπή, η οποία τη στιγμή που παρακολούθησε το στιγμιότυπο, ένιωσε πως ήθελε να πει την άποψή της. Με ένα οργισμένο tweet η Καίτη Γαρμπή έγραψε: "Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;".

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή προκάλεσε αίσθηση στο κοινό, που τάχθηκε υπέρ της τραγουδίστριας, δίνοντάς της συγχαρητήρια ενώ η ανάρτησή της είχε εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις και χιλιάδες likes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ