Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα "έφερε ενισχύσεις" | Η ανάρτηση με τη μαμά και την πεθερά της - Οι εντυπωσιακές ξανθιές γιαγιάδες ποζάρουν μαζί

Η Χριστίνα Μπόμπα με δύο μωρά, δέχεται όση βοήθεια μπορεί να λάβει.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης Instagram

Από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της, την Αριάνα και τη Φιλίππα, η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα είναι πιο γεμάτη από ποτέ και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις αναρτήσεις στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας | "Μπήκαμε" στο cozy σπίτι του ζευγαριού (pics,vid)

Πρόσφατα, η νέα μαμά που μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές με τους followers της, βρέθηκε με τη μητέρα και την πεθερά της, οι οποίες άφησαν τις δουλειές τους για να βοηθήσουν την influencer με την απαιτητική της καθημερινότητα.

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία πρόσφατα είχε μιλήσει και στην εκπομπή του "Πρωινό", αγαπάει πολύ τον γιο της και τη νύφη της και πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους, όπως και η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα που είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να ελαφρύνει λίγο το πρόγραμμα της νέας μαμάς.

Δες την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα:

Η Χριστίνα Μπόμπα "έφερε ενισχύσεις" | Η ανάρτηση με τη μαμά και την πεθερά της - Οι εντυπωσιακές ξανθιές γιαγιάδες ποζάρουν μαζί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ