Βάφτιση - υπερπαραγωγή | Η πριγκιπική εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στο Μόντε Κάρλο και η ρομαντική φωτογραφία με τον σύζυγό της (pics)

Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο στο Μονακό για τη βάπτιση του παιδιού φιλικού ζευγαριού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο πέρασε η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο για να παραβρεθούν στη βάπτιση του τρίτου παιδιού του επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου και της Βερόνικας Πάστρα.

Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα | Δεύτερο παιδί για το ζευγάρι;

Η Μαριέττα Χρουσαλά μας ενημερώνε διαρκώς για το πώς πέρασε σε αυτό το μαγικό ταξίδι, που είχε την ευκαιρία να βάλει τα καλά της και να εμφανιστεί ως σύγχρονη πριγκίπισσα στο κατάλληλο σκηνικό. Για την περίσταση, η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας, επέλεξε να φορέσει μία δαντελένια δημιουργία της Celia Kritharioti σε σμαραγδί απόχρωση, με την οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ίδια ανήρτησε διάφορες φωτογραφίες από την ημέρα, νιώθοντας πολύ χαρούμενη που ήταν παρούσα στη σημαντική αυτή στιγμή της οικογένειας του Mr Nammos.

Ειδικότερα, το όνομα που δόθηκε στο παιδί είναι Ivy, όπως αποκάλυψε η Μαριέττα Χρουσαλά, που έδωσε συγχαρητήρια στη φίλη της για τη φιλοξενία που τους προσέφερε.

Πέρα όμως από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με το εκπληκτικό φόρεμά της, η σύζυγος του Λέοντα Πατίτσα ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί του, αποδεικνύοντας πως μετά από τόσα χρόνια και τρία παιδιά ο έρωτας είναι ακόμα εκεί.