Follow us

Υπέροχη | Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ λίγες ημέρες πριν γίνει 52 ετών

Η βασίλισσα της τηλεόρασης είναι το ίδιο κούκλα με ή χωρίς μακιγιάζ.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Courtesy of Estee Lauder

Το νέο κύμα στο Instagram προστάζει φυσικότητα και αλήθεια με πολλές διάσημες γυναίκες από όλο τον κόσμο να ανεβάζουν φωτογραφίες τους χωρίς μακιγιάζ, ώστε να δείξουν ποια είναι η πραγματικότητα πίσω από τα λαμπερά φώτα. Σε αυτές τάχθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δε δίστασε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram μία τέτοια φωτογραφία.

Βάφτιση - υπερπαραγωγή | Η πριγκιπική εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στο Μόντε Κάρλο και η ρομαντική φωτογραφία με τον σύζυγό της (pics)

Ειδικότερα, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης που επέστρεψε δριμύτερη στο κανάλι του Mega, ανήρτησε μία φωτογραφία της από το καμαρίνι της τη στιγμή του μακιγιάζ, λίγο πριν αφεθεί στα χέρια του επαγγελματία που αναλαμβάνει καθημερινά την εμφάνισή της.

Η ίδια έγραψε στο caption της "Ώρα για μακιγιάζ" και παρουσίασε το πώς μοιάζει χωρίς μακιγιάζ. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αναρτά μία ανάλογη φωτογραφία της, καθώς κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές προσπαθεί να είναι όσο πιο φυσική γίνεται.

Με ή χωρίς μακιγιάζ, ένα είναι το σίγουρο για την Ελένη Μενεγάκη. Είναι πάντα κούκλα.

Δες τη φωτογραφία της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ