Follow us

Γάμος Άκη Πετρετζίκη | Το νεραϊδένιο νυφικό, το μενού της δεξίωσης και το ξέφρενο πάρτι

Ο διάσημος σεφ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ σε μία ρομαντική τελετή.

MissBloom TEAM
Πετρετζίκης Instagram

Τι κι αν όλοι νομίζαμε πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είχαν άλλη άποψη, προχωρώντας με την τελετή τη Δευτέρα το πρωί. Ο διάσημος σεφ παντρεύτηκε επιτέλους την αγαπημένη του, περίπου 2 μήνες αφού εκείνη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη | Γάμος για το ζευγάρι;

Η τελετή

Η νύφη καταφθάνει στην εκκλησία και ο Άκης Πετρετζίκης είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. Ο ίδιος ντυμένος με σμόκιν αναμένει τη στιγμή που θα αποκαλεί τη σύντροφό του κα Πετρετζίκη. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διασχίζει το δρομάκι για να φτάσει προς τον αγαπημένο της και η εμφάνισή της κλέβει τις εντυπώσεις. Η χαρούμενη νύφη επέλεξε να φορέσει ένα πριγκιπικό νυφικό φόρεμα με μακριά μανίκια από δαντέλα και εντυπωσιακή φούστα. Την παράσταση έκλεψε το ρομαντικό πέπλο που ξεπερνούσε σε μήκος την ουρά και θύμιζε εκείνα που έχουμε δει σε βασιλικούς γάμους τα τελευταία χρόνια.

Γάμος Άκη Πετρετζίκη | Το νεραϊδένιο νυφικό, το μενού της δεξίωσης και το ξέφρενο πάρτι

Άκης Πετρετζίκης γάμος

Άκης Πετρετζίκης γάμος

Το μενού του γάμου

Όταν έχει επιμεληθεί το μενού αρκετών εκδηλώσεων, γάμων, εστιατορίων, δεν θα μπορούσε να μην είχε αναλάβει προσωπικά και εκείνο του δικού του γάμου. Όπως αποκάλυψε στο Instagram, μέσω ενός τρυφερού και συνάμα χιουμοριστικού βίντεο, το μενού το είχε ετοιμάσει ο ίδιος, με τη σύζυγό του να επιβεβαιώνει πως είναι εξαιρετικό.

Άκης Πετρετζίκης γάμος

Το γαμήλιο πάρτι

Αφού το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της δεξίωσης, μπαίνοντας με το μουσικό χαλί του Star Wars, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος την ίδια ημέρα βαπτίστηκε κιόλας, στη συνέχεια ακολούθησε ο πρώτος χορός αλλά και το ξέφρενο πάρτι που δεν άφησε κανέναν εκτός πίστας. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Άκης Πετρετζίκης γάμος
Άκης Πετρετζίκης γάμος
Άκης Πετρετζίκης γάμος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ