Follow us

Ο 8χρονος Κωνσταντίνος που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη Μήλο.

louis vuitton Viviane Sassen

Το ταλέντο του στο modeling ανακάλυψε ο μόλις 8 ετών Κωνσταντίνος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton. Το μικρό αγόρι και ο πατέρας του βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Κωνσταντίνο να μιλά στην παρουσιάστρια για την εμπειρία του στη φωτογράφιση που πραγματοποιησε ο γαλλικός οίκος στη Μήλο.

Συγκεκριμένο, ο 8χρονος Κωνσταντίνος δήλωσε πως "Μου άρεσε πολύ όλη η διαδικασία. Μου άρεσε πιο πολύ όταν έπρεπε να ανεβώ σε βάρκα, επειδή μπορούσα να βουτήξω στη θάλασσα πριν ξεκινήσει το επόμενο κομμάτι της φωτογράφησης" και συνέχισε "Η μαμά μου με τραβούσε πολλές φωτογραφίες που χαμογελούσα και μετά ήμουν πιο σοβαρός. Ήμουν ο εαυτός μου".

Την εμπειρία του όμως μοιράστηκε με τη δημοσιογράφο και ο πατέρας του αγοριού, ο οποίος δήλωσε "Το συγκεκριμένο κόνσεπ ήταν πάρα πολύ καλό. Και η φωτογράφος ήταν πολύ έμπειρη με παιδιά, νομίζω ότι ήταν πολύ εύκολο. Φυσικά πρέπει να ακολουθεί το πρόγραμμα, είναι μία ευθύνη που του αρέσει και νομίζω θα συνεχίσει".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ