Follow us

Φαίη Σκορδά | "Ήξερα ότι θα πετύχω"

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και για τα πρώτα της βήματα.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά ANT1

Η Φαίη Σκορδά ήταν η λαμπερή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night show”. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης. Μίλησε ανοιχτά για το ξεκίνημά της, αλλά και για τα χρόνια που βρισκόταν στο ALTER.

Ξεκινώντας, οι δύο παρουσιαστές έκαναν πλάκα με όσα γράφονται για την μεταξύ τους σχέση και τις φήμες περί κόντρας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Και τι δεν έχει ακουστεί για εμάς τους δύο, το πόσοέχουμε τσακωθεί και και και", με τη Φαίη Σκορδά να απαντά χαριτολογώντας: "Δεν βλέπω πολύ καλά, έχω μια πάθηση στα μάτια που χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς".

Η τηλεόραση αποτελούσε για εκείνη το μεγάλο όνειρο, με σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή το έκανε πραγματικότα. "Έλεγα θα πάω στην Ιταλία, θα σπουδάσω και προετοίμαζα τον εαυτό μου να δουλέψει στην τηλεόραση. Στο TV100 κουβαλούσα το ρούχα της ενδυματολόγου που είχε για μοντέλο την Κατερίνα Στικούδη. Όταν μου πρότειναν να κατέβω στην Αθήνα διαπραγματεύτηκα αρκετά. Ήξερα ότι θα πετύχω" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ