Follow us

Ποια είναι η νέα γοητευτική ξανθιά σύντροφος του Απόστολου Γκλέτσου; (pic)

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.

MissBloom TEAM
Απόστολος Γκλέτσος NDP

Πρόκειται για το νέο ειδύλλιο της πόλης που κατάφερε να μείνει για καιρό κρυφό. Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ξανά ερωτευμένος, με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ηρώδειο, συνοδευόμενος από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Σωτήρης Χατζάκης | Αυτές είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο του Ηρώδου του Αττικού για να απολαύσει τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, "Θέλει Αρετή και Τόλμη το... τραγούδι" και όσο εξαιρετική κι αν ήταν η ερμηνεία της Ηρώς Σαΐα, οι φωτογράφοι ασχολήθηκαν περισσότερο με τη συνοδό του Απόστολου Γκλέτσου.

Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" αναφερόμενος στη νέα του σχέση: "Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα".

Ποια είναι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη;

Γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο, η Ιζαμπέλα Αρβανίτη ήταν η πρώην ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού θεραπευτηρίου "Υγεία", ενώ ασχολείται παράλληλα με τη ναυτιλία και τις φιλανθρωπίες. Με λίγα λόγια αποτελεί το enfant gate της κοσμικής Αθήνας και είναι μητέρα ενός παιδιού. Η επιχειρηματίας πριν από έναν χρόνο είχε πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκο και όπως φαίνεται, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού.

Δες την κοινή τους φωτογραφία:

Ποια είναι η νέα γοητευτική ξανθιά σύντροφος του Απόστολου Γκλέτσου; (pic)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ