Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Η συγκινητική αφιέρωση στην κόρη της και η τρυφερή φωτογραφία

"Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος…".

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Ύστερα από την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου αλλά και τη μητρότητα, η Μαρία Ηλιάκη προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αυτή τη φορά στο Instagram.

Βαλεντίνη Παπαδάκη | Η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο γιο τους

H παρουσιάστρια που βίωσε την εγκυμοσύνη της μαζί με τους followers της, επιτρέποντάς τους να πάρουν μία ιδέα από τη νέα της ζωή, ένιωσε την ανάγκη να γιορτάσει δημόσια τη στιγμή που έμαθε πως ήταν έγκυος. Ειδικότερα, η νέα μαμά ανέβασε μία throwback φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη της, ενώ της αφιέρωσε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, εκφράζοντας την αμέριστη αγάπη της για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη έγραψε στο Instagram: "Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος …και ένα χρόνο μετά…η αγάπη που νιώθω για το πλασματάκι αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει …εύχομαι σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες του κόσμου να μεγαλώσουν καλά παιδιά και αυτό νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο μεγαλώνοντας τα με πολλή αγάπη".

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ