Follow us

Δικαίωση για τον Γιώργο Λιάγκα | Καταδικάστηκε ο χρηματιστής που του είχε υπεξαιρέσει 300.000 ευρώ

Νικητής στην πρώτη φάση της υπόθεσης αντιδικίας αναδείχθηκε ο παρουσιαστής του ANT1.

MissBloom TEAM

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε νικητής σε ό,τι αφορά την αντιδικία που είχε με συνεργάτη γνωστής χρηματιστηριακής εταιρείας που του είχε υπεξαιρέσει 300.000 ευρώ.

Ρίκα Διαλυνά | Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Ειδικότερα και όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, είναι η πρώτη νίκη που σημειώνεται για τον παρουσιαστή της εκπομπής "Πρωινό" εναντίον του χρηματιστή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη του προκειμένου να του αποσπάσει το συγκεκριμένο ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε προεκλογική εκστρατεία στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να συνάψουν μία φιλική σχέση που οδηγήθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρηματιστής καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 7 ετών, καθώς όπως δέχτηκε το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο με μία σειρά από αξιόποινες πράξεις από το 2010 και μετά εξαπάτησε τον Γιώργο Λιάγκα, εξανεμίζοντας το χαρτοφυλάκιό του με τους κόπους μιας ζωής.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο παρουσιαστής στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, "έχασα όλα μου τα χρήματα, ό,τι είχα μαζέψει, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Είχα βάλει τα χρήματά μου σε μια χρηματιστηριακή και κάποιος που δούλευε εκεί μου έδειξε κάποια πλαστά χαρτιά πως είχαν αγοραστεί γερμανικά ομόλογα. Αποδείχτηκε πως όλα ήταν πλαστά, είχαν κατασκευάσει ένα πλαστό domain. Το έμαθα τυχαία από ένα παιδί στην Τήνο. Πήρα κατευθείαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και μου είπε "όλα χάθηκαν”. Με το που το μαθαίνω μουδιάζει το σώμα μου, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήταν εγκεφαλικό. Ένας φίλος μου γιατρός, μου είπε πάρε δυο ασπιρίνες και πάμε να πάρουμε λεξοτανίλ".

Δες περισσότερα για την εξέλιξη της υπόθεσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ