Follow us

Σαν δυο σταγόνες νερό | Η σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη με την αδερφή του, Κική

Ο επιτυχημένος σεναριογράφος παρακολούθησε στο Ηρώδειο τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καπουτζίδης NDP

Πλήθος διασήμων βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία "Θέλει αρετή και τόλμη το… Τραγούδι" του Σταύρου Ξαρχάκου, όπου η Ηρώ Σαΐα μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία της στα 21 επίλεκτα δημοτικά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της ορχήστρας.

Family Time | Η σπάνια εμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη με την κόρη του, Αργυρώ

Ανάμεσα στους θεατές που έδωσαν το παρών, εμφανίστηκε και ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν απείχε από τις σειρές αλλά όχι από την τηλεόραση, ο οποίος συνοδεύτηκε από την αδερφή του, Κική.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος περνάει συχνά χρόνο με την αδερφή του, η οποία είναι δικηγόρος και πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει από τις Σέρρες στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την κοινή τους εμφάνιση στο Ηρώδειο, φαίνεται πως η αίσθηση του στιλ είναι οικογένειακό τους, αφού και οι δύο ήταν πολλοί κομψοί. Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης φόρεσε ένα γκρι κοστούμι σε ανοιχτή απόχρωση, ενώ η αδερφή του επέλεξε ένα φόρεμα με μπεζ και καφέ λεπτομέρειες. Φυσικά, εκείνο που συζητήθηκε αρκετά είναι η καταπληκτική ομοιότητά τους, που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δες την κοινή τους φωτογραφία:

Σαν δυο σταγόνες νερό | Η σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη με την αδερφή του, Κική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ