Σαν δυο σταγόνες νερό | Η σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη με την αδερφή του, Κική

Ο επιτυχημένος σεναριογράφος παρακολούθησε στο Ηρώδειο τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Πλήθος διασήμων βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία "Θέλει αρετή και τόλμη το… Τραγούδι" του Σταύρου Ξαρχάκου, όπου η Ηρώ Σαΐα μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία της στα 21 επίλεκτα δημοτικά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της ορχήστρας.

Family Time | Η σπάνια εμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη με την κόρη του, Αργυρώ

Ανάμεσα στους θεατές που έδωσαν το παρών, εμφανίστηκε και ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν απείχε από τις σειρές αλλά όχι από την τηλεόραση, ο οποίος συνοδεύτηκε από την αδερφή του, Κική.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος περνάει συχνά χρόνο με την αδερφή του, η οποία είναι δικηγόρος και πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει από τις Σέρρες στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την κοινή τους εμφάνιση στο Ηρώδειο, φαίνεται πως η αίσθηση του στιλ είναι οικογένειακό τους, αφού και οι δύο ήταν πολλοί κομψοί. Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης φόρεσε ένα γκρι κοστούμι σε ανοιχτή απόχρωση, ενώ η αδερφή του επέλεξε ένα φόρεμα με μπεζ και καφέ λεπτομέρειες. Φυσικά, εκείνο που συζητήθηκε αρκετά είναι η καταπληκτική ομοιότητά τους, που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δες την κοινή τους φωτογραφία: