Follow us

Απίστευτο | Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσο κόστισε το νυφικό της

Το σύνολό της κόστισε 100 ευρώ ενώ τα νυφικά της παπούτσια 20 ευρώ. Πάρε ιδέες.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφά Npd

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν ονειρευόταν από μικρή να φορέσει το λευκό νυφικό και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρόσφατη δήλωσή της για τη νυφική της εμφάνιση.

Είχαμε να τη δούμε χρόνια | Η Άννα Δρούζα σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο το ποσό που κόστισε το νυφικό και τα παπούτσια της, γεγονός που σόκαρε τους συνομιλητές της.

Σε αντίθεση με τις χιλιάδες ευρώ που πολλές νύφες επενδύουν για την ξεχωριστή τους στιγμή, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως το σύνολό της κόστισε 100 ευρώ, ενώ τα νυφικά της παπούτσια 20 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως : "Δεν ήταν ακριβώς νυφικό, ήταν ένα φόρεμα… Κόστισε 100 ευρώ κι 20 ευρώ τα παπούτσια… Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους αλλά ο ένας δεν ήταν δικός μας κι όταν τον κατάλαβαν, δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν. Ενώ του είχαμε πει ότι δεν μπορεί να βγάλει. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου, απλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Διέρρευσαν φωτογραφίες έναν μήνα αργότερα".

Στη συνέχεια δε δίστασε να πει για τον σύζυγό της πως είναι ο άνθρωπος που θα πάρει κάτι πολύ καλό, σε αντίθεση με εκείνη που προτιμά κάτι vintage που μπορεί να έχει και 10 ευρώ. Μάλιστα, η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της ψιλικατζού, υποστηρίζοντας πως είναι μεγάλη της χαρά να πάρει κάτι πολύ φθηνό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ