Follow us

Βίκυ Καγιά | "Είναι άδικο να με συγκρίνουν με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου"

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά με το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Βίκυ Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Βίκυ Καγιά, απαντώντας σε πολλά από τα ερωτήματα που της έθεσαν σχετικά με το DWTS, το GNTM αλλά και τα συναισθήματά της που δεν συμμετέχει πια στο παιχνίδι ως κριτής.

Για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing With The Stars, του οποίου θα είναι παρουσιάστρια, μίλησε το γνωστό μοντέλο λέγοντας τα εξής:

"Ξεγοφιαστήκαμε στον χορό. Πήγαν όλα καλά, δόξα τω Θεό. Θα χορέψω κι εγώ κάποια στιγμή, αλλά όχι στην πρεμιέρα".

Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά: "Είχαμε διαφωνίες γενικώς σαν άνθρωποι"

Όσο για το GNTM, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι της ήταν εξαιρετικά δύσκολος ο αποχωρισμός, να αφήσει δηλαδή το "παιδί" της ύστερα από τόσα χρόνια που υπήρξε η κεντρική παρουσιάστρια και κριτής.

"Τους καμαρώνω όλους και τους απολαμβάνω στο GNTM. Ο αποχωρισμός είναι αποχωρισμός, με συγκινεί το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου. Το προϊόν είναι πολύ δυνατό και όλοι ξέρουν και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Βασανίστηκα. Τρεις μήνες πήγαινα κι ερχόμουνα μέχρι να το αποφασίσω. Τρέχοντας θα πήγαινα για guest", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σύγκριση που ακούγεται ότι γίνεται μεταξύ της Βίκυς και της Ισμήνης, η ίδια δήλωσε: "Δεν βλέπω κανένα μέτρο σύγκρισης με την Ισμήνη, δεν βλέπω ότι κάποιος προσπαθεί να κάνει κάποιον. Η κοπέλα είναι ο εαυτός της και εγώ ήμουν ο εαυτός μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ