Follow us

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση | Οι πρώτες αναρτήσεις μετά τον γάμο και το επίσημο γαμήλιο άλμπουμ

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο μεταξύ συγγενών και αγαπημένων φίλων.

MissBloom TEAM
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση Instagram

Έναν από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους της χρονιάς πραγματοποίησαν ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Άκης Πετρετζίκης μάς δείχνει πλάνα από τον γάμο του | Οι τρυφερές αναρτήσεις

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει 2 παιδιά, αν και νομικά είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, επιθυμούσαν να το "κάνουν σωστά", ενώνοντας τις ζωές του στον Άγιο Δημήτριο της Γλυφάδας και συνεχίζοντας με ένα τεράστιο πάρτι στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Τις εντυπώσεις, φυσικά, έκλεψαν οι δυο τους κόρες που εμφανίστηκαν μαζί με τους γονείς τους κατά την είσοδο στον χώρο της δεξίωσης.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ολυμπιονίκης ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών από το ευτυχές γεγονός, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την ιδιαίτερη μέρα. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε: "Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας!".

Loading...

Αλλά και η "πανέμορφη νύφη" του ολυμπιονίκη ανέβασε με τη σειρά της ορισμένες φωτογραφίες από τον γάμο τους και τη δεξίωση, ευχαριστώντας παράλληλα όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα η ονειρική τους τελετή. Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική Μιλλούση παραδέχθηκε πως δε φανταζόταν πως θα χρειαζόταν τέτοια οργάνωση σε έναν γάμο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ