Follow us

Το σπίτι της Maria Menounos είναι σαν να ξεπήδησε από σελίδες πολυτελούς περιοδικού

Δες τις φωτογραφίες από το ευρύχωρο και μοντέρνο σπίτι της.

maria menounos Abaca Press

Ας το παραδεχτούμε: όλους μάς πιάνει καμιά φορά η περιέργεια να "τρυπώσουμε" στα σπίτια των διασήμων, να δούμε τους χώρους όπου περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους αλλά και το πώς τους έχουν διακοσμήσει.

Ευτυχώς για εμάς, πολλοί μοιράζονται στα social media φωτογραφίες από τις όμορφες γωνιές του σπιτιού τους, χαρίζοντας αν μη τι άλλο άπειρο inspo σε όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε για το deco εν γένει.

Μια από τις celebrities που δεν διστάζει να δημοσιεύει εικόνες από το σπίτι της είναι και η Maria Menounos, η αγαπημένη μας Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που κάνει εξαιρετική καριέρα στην Αμερική.

Έτσι, πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τους όμορφους χώρους της αλλά και απ᾽τις στιγμές όπου χαλαρώνει στο σαλόνι ή στην πισίνα της.

Όπως θα διαπιστώσεις από τις εικόνες παρακάτω, η γοητευτική παρουσιάστρια έχει πολύ μοντέρνα αισθητική η οποία αντανακλάται και στα έπιπλα που έχει επιλέξει για το σπίτι της. Ο χώρος της είναι ευάερος και εύηλιος, με το φως του ήλιου να λούζει κάθε γωνία του σπιτιού της, ενώ κυριαρχεί το λευκό, το μπεζ και οι ήσυχες αποχρώσεις, συνδυασμένες με το μαύρο σε ορισμένα έπιπλα ή διακοσμητικά αντικείμενα.

Το σαλόνι και το χολ είναι πολύ ευρύχωρα, ιδανικά για να χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη μέρα, ενώ ο χώρος της πισίνας και η αυλή προσφέρονται για συναντήσεις με τους αγαπημένους της. Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στον χώρο της γκαρνταρόμπας της (που κάθε γυναίκα θα ζήλευε) αλλά και στο υπερπολυτελές μπάνιο της, όπου και πάλι κυριαρχεί το λευκό χρώμα αλλά και μια luxurious πινελιά κάνοντας το να θυμίζει πολύ μπάνιο 5στερου ξενοδοχείου. Μάλιστα, μάς έκανε πολύ εντύπωση και ο πολυέλαιος που επέλεξε για να βάλει πάνω απ᾽τη μπανιέρα. Οι μεγάλοι καθρέφτες, ο καλός φωτισμός και τα πολλά παράθυρα δημιουργούν τον τέλειο χώρο για τις selfies της αλλά και το κατάλληλο δωμάτιο για να κάνει σωστό μακιγιάζ.

Χωρίς υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι το σπίτι της πραγματικά ξεπήδησε από σελίδες deco περιοδικού.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ