Follow us

Κλέλια Ρένεση | "Δεν είχα όνειρο να κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός σε μια σπάνια εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της στο "Καλύτερα δε Γίνεται".

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται" ήταν η Κλέλια Ρένεση, η οποία μίλησε για την κόρη της, τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και τη σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, προέβη σε μια αποκάλυψη για τη δύο ετών κόρη της και τη μητρότητα.

Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πώς κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, απάντησε: "Το ήξερα. Είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος. Έχω πολύ έντονο, γυναικείο ένστικτο με αυτά, καταλαβαίνω. Ήμουν στην Γαύδο. Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους. Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Αφού με έδιωξαν".

Όσον αφορά την κόρη της και τη μητρότητα, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Όχι, δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν είχα τέτοιες ιδέες. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω".

Ενώ αναφερόμενη στην 2 ετών κόρη της, είπε: "Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω. Είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου".

Δες το βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ