Follow us

"Πολλές πλαστικές!" | Το αιχμηρό σχόλιο της Joan Collins για τις Kardashians

Από την κριτική της δεν ξέφυγε και η πρώην συμπρωταγωνίστριά της στη "Δυναστεία", Linda Evans.

MissBloom TEAM
Joan Collins

"My Unapologetic Diaries" είναι ο τίτλος του βιβλίου που κυκλοφόρησε με τα απομνημονεύματα της Dame Joan Collins και ήδη από τον τίτλο του προδιαθέτει για πικάντικες αποκαλύψεις. Η θρυλική πρωταγωνίστρια της "Δυναστείας" βάζει στο στόχαστρό της, μεταξύ άλλων, τις διάσημες που κατέφυγαν στο νυστέρι και από την κριτική της δεν ξέφυγαν τόσο η πρώην συμπρωταγωνίστρια της στη "Δυναστεία", Linda Evans, όσο και οι αδελφές Kardashian.

Στο απόσπασμα που αναφέρεται στην Evans, διαβάζει κανείς: "Πώς μπορείς να αγνοήσεις κάποιον που έρχεται στα γυρίσματα με επίδεσμο στα βλέφαρα; Όλοι οι ηθοποιού αναρωτιώντουσαν "τι πιστεύεις ότι έχει κάνει;". Και συνεχίζει καταγράφοντας την άποψή της για τη μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις : "Είμαι η μόνη που που πιστεύει ότι αντιμετωπίζουμε κρίση παχυσαρκίας; Αυτά τα χείλη τα οποία έχουν αποκτήσει πολλοί, τα βρίσκω γελοία. Συγγνώμη, αλλά αν ο κόσμος θέλει να περιφέρεται με τέτοια χείλη, εγώ θα γελάω μ' αυτό".

Στη συνέχεια η Collins στρέφει τα βέλη της στα μέλη της οικογένεια Kardashian: "Δείτε για παράδειγμα της Kardashians. Η μητέρα τους, Kris Jenner, είναι φίλη μου και δεν θέλω να φανώ αγενής με τα παιδιά της, αλλά εδώ υπάρχουν πάρα πολλές πλαστικές, οι γεμάτοι γλουτοί, η μικρή μέση..."

Τέλος, η Joan Collins κάνει ένα σχόλιο και για τα ...κατάλευκα δόντια της Sophia Loren: "μοιάζουν σαν να τα έχει σκαλίσει κανείς από ελεφαντόδοντο".

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ