Follow us

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στη Μεσσηνία

H πρώτη μεγάλη αγορά του Greek Freak στην Ελλάδα.

Γιάννης Αντετοκούμπο Splash News/Ideal Image

Σε μια πολύ σημαντική επένδυση προέβη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν λίγο καιρό, αφού αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στον νομό της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", o Greek Freak προχώρησε στην αγορά δύο πολυτελών κατοικιών στη νέα γειτονιά των Rolling Greens στο "Costa Navarino".

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη και τόσο σημαντική επένδυση του αθλητή στη χώρα μας ενώ σύμφωνα με την ίδια δημοσίευση, η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ξανά το 2018 το συγκρότημα. Ωστόσο μόλις τώρα ευνόησαν οι συνθήκες την αγορά των δύο βιλών. Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα.

Η αξία

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για βίλες 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1300 τ.μ. και τιμή που κυμαίνεται από 1,25 έως 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ