Τα highlights των Blind Auditions του "The Voice" της Κυριακής, η Εβελίνα Νικόλιζα για τα νεότερα της υγείας της & όλα τα νέα

Η Έλενα Χριστοπούλου σε νέες δηλώσεις για τη Βίκυ Καγιά, η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει: "Έχω απαντήσει σε μήνυμα συντρόφου μου χωρίς να το γνωρίζει", και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δηλώνει: "Ήταν σκληρά τα πράγματα εκεί. Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Ήταν σκληρά τα πράγματα εκεί. Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα"

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγε για ψάρεμα παρέα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή "Fishy”. Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο των media, αλλά ο δρόμος προς την επιτυχία είναι σκληρός. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν μοιράστηκε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πτυχές του ξεκινήματός του.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραψε πως οδηγήθηκε στην πρώτη του δουλειά. Παρά τις δυνατές σπουδές του υπήρξαν δυσκολίες μέχρι βρει εργασία: "Μετά το μεταπτυχιακό μου δεν έβρισκα δουλειά. Εν τω μεταξύ εκεί στο LSE μας φούσκωναν τα μυαλά ότι όταν πάτε στην Ελλάδα θα είστε leaders. Τίποτα από αυτά δεν ίσχύει. Έμεινα έναν χρόνο άνεργος, πήγα φαντάρος, πάλι άνεργος και έτσι μετ τα πολλά βρήκα. Πήγαινε η μάνα μου σε δημάρχους και βουλευτές τα βιογραφικά μου και στο τέλος έκανα μία συνέντευξη σε μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει: "Έχω απαντήσει σε μήνυμα συντρόφου μου χωρίς να το γνωρίζει"

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη, σύμφωνα με τις οποίες η ίδια διαβάζει τα μηνύματα του Θοδωρή Μαροσούλη στα social media, έγιναν αντικείμενο συζήτησης στον αέρα της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται”. Εκείνη τη στιγμή η Ναταλία Γερμανού θέλησε να υπερασπιστεί την αγαπημένη παρουσιάστρια, προβαίνοντας σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, δήλωσε πως εκείνη έχει απαντήσει σε μήνυμα που δέχτηκε σύντροφός της, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Η λαμπερή παρουσιάστρια εξήγησε ακριβώς τι συνέβη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"The Voice" | Τα highlights των Blind Auditions της Κυριακής

Ακόμη μία Blind Audition ολοκληρώθηκε πάνω στη σκηνή του "The Voice”. Ορισμένοι διαγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τεσσάρων κριτών, σε αντίθεση με άλλους που έκλεψαν την παράσταση.

Το show ξεκίνησε με τον Γιάννη Κάρκο και το τραγούδι "Η νύχτα μυρίζει γιασεμί”. Οι ικανότητές του κέρδισαν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Πριν φτάσει η ώρα της επιλογής ομάδας, ο Σάκης του άφησε ένα σημαντικό tip. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος coach του ζήτησε να ξανά τραγουδήσει το κομμάτι πιο ευδιάθετα, με χαμόγελο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Καλύτερα δε Γίνεται | Η Εβελίνα Νικόλιζα για τα νεότερα της υγείας της

Αλλιώτικη ήταν η έναρξη του "Καλύτερα δε Γίνεται" την Κυριακή, μιας και η Εβελίνα Νικόλιζα εμφανίσθηκε μέσω skype στην εκπομπή, καθώς νοσεί από κορονοϊό.

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη αποκάλυψε την Παρασκευή ότι βρέθηκε θετική και έτσι είναι σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ απουσίαζε και από το J2US του Σαββάτου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έλενα Χριστοπούλου: "Ότι έγινε έγινε με την Βίκυ Καγιά, δεν είμαστε φίλες"

Η κάμερα του "Χαμογέλα και πάλι" βρέθηκε στις πρόβες του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και εκεί συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κανένα ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά, ξεκαθάρισε ότι "ότι έγινε έγινε", τονίζοντας ότι δεν είναι φίλες με το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr