Ετεοκλής Παύλου | "Η κόρη μου ήδη με ρωτάει για το πρόσθετο μέλος"

Η αποκάλυψη του Ετεοκλή Παύλου για τη δύο ετών κόρη του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Την εκπομπή "Familiar" παρουσιάζουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Μυρτώ Κάζη κάθε Σαββατοκύριακο στο Open, με τον personal trainer να πραγματοποιεί έτσι το νέο του τηλεοπτικό βήμα. Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής (3/10) αναφέρθηκε στη δύο ετών κόρη του με την Ελένη Χατζίδου, Μελίτα, που όπως αποκάλυψε σε σχετική συζήτηση με ειδική ψυχολόγο, έχει αρχίσει να τον ρωτάει για το πρόσθετο μέλος στο πόδι του.

Ελένη Χατζίδου | "Έμεινα έγκυος ενώ ήμασταν δύο μήνες μαζί με τον Ετεοκλή"

Μεταξύ άλλων, είπε

"Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου, το πρόσθετο μέλος. Καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται.

Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και με επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στη μαμά".

Ακολουθεί το απόσπασμα από την εκπομπή