Follow us

Γιώργος Ασημακόπουλος | "Ο Γιώργος Λιάγκας με έκανε unfollow. Τον έκανα κι εγώ"

"Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι για αυτό".

MissBloom TEAM
Γιώργος Ασημακόπουλος NDP

Στη Μαρία Αντωνά και την εκπομπή "Ποιος Είναι Πρωινιάτικα" μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στο "Πρωινό" ΑΝΤ1 στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο μετά από λίγες μόλις ημέρες αποφάσισε να αποχωρήσει.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, είχε απορρίψει άλλη πρόταση προκειμένου να βρίσκεται εκεί.

"Μου είχε γίνει η πρόταση για το J2US αλλά επειδή ήμουν στον ANT1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Σαφώς θα ήθελα να ήμουν στο Πρωινό του ANT1 την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και θεωρώ πως κι εγώ την έχω στηρίξει σε κάποια πράγματα. Δεν μου είχαν δώσει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω. Ένιωθα ότι ήμουν βάρος".

Για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε:

"Είχα δει ότι υπήρχε ένα unfollow από τον Γιώργο Λιάγκα προς εμένα και του έκανα κι εγώ unfollow, sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια βραδινή έξοδο, τον χαιρέτησα αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ