Follow us

GNTM | Το νέο ανανεωμένο πλατό, η είσοδος των παικτών, η δεύτερη αποχώρηση για τη σεζόν & όλα τα νέα

Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έπαιξε στην ταινία "Ευτυχία", ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στη Μαρία Ηλιάκη, η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Δήμο Αναστασιάδη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θετικός στον Covid & οι Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Γιώργος Καράβας έκαναν "ντου" στο σπίτι του GNTM.

MissBloom TEAM
YUPIII

Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έπαιξε στην ταινία "Ευτυχία"

GNTM | Το νέο ανανεωμένο πλατό, η είσοδος των παικτών, η δεύτερη αποχώρηση για τη σεζόν & όλα τα νέα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Νένα Μεντή στο πλατό του "The 2night Show” υπό τους ρυθμούς του κομματιού του συνθέτη και πατέρα της Σπήλιου Μεντή "Το καλοκαιράκι”. Η μεγάλη ηθοποιός παραχώρησε στον αγαπημένο παρουσιαστή μία εφ' όλης ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στον προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στη Μαρία Ηλιάκη: "Να τα αφήσουν αυτά και να έρθουν στην εκπομπή"

Νίκος Μουτσινάς

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα η Μαρία Ηλιάκη εξέφρασε δημόσια, από το πλατό της εκπομπής "Τι λες Τώρα” κάποια παράπονά της για τον Νίκο Μουτσινά. Σύμφωνα με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ο καλός της φίλος δεν της ευχήθηκε προσωπικά μετά τον ερχομό του παιδιού της. Η Χρυσή Tv του Νίκου Μουτσινά όμως, όλα τα βλέπει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τζένη Θεωνά | Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Δήμο Αναστασιάδη

Τζένη Θεωνά, Δήμος Αναστασιάδης

Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Τζένη Θεωνά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια” όπου πρωταγωνιστεί αλλά και φυσική στην υπέροχη φάση που διανύει με τον μικρό της γιο, καρπός του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θετικός στον Covid – Τι δήλωσε στη "Super Κατερίνα"

Αλεξάνδρου-Μενεγάκη

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει από τη "Super Κατερίνα”, αλλά και από το live του J2US και όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο λόγος είναι ο κορονοϊός, μιας και το γνωστό μοντέλο βρέθηκε θετικό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Δεύτερη αποχώρηση για τη σεζόν! Ποιος παίκτης αποχώρησε;

gntm

Δεύτερη δοκιμασία στο GNTM και τα 19 υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν για πρώτη φορά στο νέο ανανεωμένο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ισμήνη Παπαβλασοπούλου & Γιώργος Καράβας έκαναν "ντου" στο σπίτι

GNTM

Ένα νέο επεισόδιο GNTM προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο STAR και σήμερα περίμενε μια έκπληξη τα υποψήφια μοντέλα, μιας και ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εισέβαλλαν στο σπίτι για το πρώτο μάθημα της σεζόν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Το νέο ανανεωμένο πλατό & η είσοδος των παικτών

GNTM

Η δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ωστόσο είδαμε για πρώτη φορά το νέο εντυπωσιακό πλατό του διαγωνισμού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ