Follow us

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Μάκη Παντζόπουλο | "Εμένα ο δικός μου άντρας μου το ζητάει χρόνια"

Η αναφορά που έκανε στο σύζυγο της μέσα από την εκπομπή της.

eleni menegaki NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη είναι παντρεμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μαρίνα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους, όσο περισσότερο μπορούν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που η Ελένη Μενεγάκη αναφέρεται στον Μάκη Παντζόπουλο μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Ακριβώς αυτό συνέβη και σήμερα όταν η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της είχαν μία συζήτηση για ζευγάρια που κάνουν road trips στον κόσμο και μάλιστα μαζί με τα παιδιά τους.

Τότε η παρουσιάστρια έκανε μία αποκάλυψη για τον σύντροφο της, αναφέροντας πως "τον λατρεύει" αλλά δεν μπορεί να του κάνει την εν λόγω χάρη.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως "Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…"

Δες εδώ το στιγμιότυπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ