Follow us

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής | Υποδέχτηκαν νέο μέλος στο σπίτι τους

Η τρυφερή ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομα του νέου μέλους.

mairiboo NDP Photo Agency

Τους τελευταίους μήνες, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι με τους δυο τους ωστόσο να μην έχουν επιβεβαιώσει αυτή την είδηση. Το ζευγάρι πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές, κάνοντας roadtrip στην Ιταλία, ενώ όπως φαίνεται μοιράζονται την ίδια στέγη.

Συγκεκριμένα, μοιράζονται το σπίτι τους με τις δύο γάτες τους, τον Τίμο Boo, αλλά και τον γάτο που είχε ο Ίαν Στρατής. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα νέο μέλος προστέθηκε πρόσφατα στο σπίτι τους. Ο λόγος για ένα νεογέννητο γατάκι που υιοθέτησε το ζευγάρι από το καταφύγιο ζώων που διατηρεί η Κατρίνα Τσάνταλη, καλή φίλης της Μαίρης Συνατσάκη.

Μάλιστα, πίσω από το όνομα που έδωσε το ζευγάρι στο γατάκι κρύβεται μία προσωπική και πολύ τρυφερή ιστορία που λειτουργεί ως άμεση επιβεβαίωση της σχέσης του.

Πριν δύο χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είχαν συνεργαστεί στη μεταγλώττιση της παιδικής ταινίας "Γέτι, ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων", η οποία όπως έχει αναφέρει η influencer είναι μία από τις καλύτερες δουλειές που έχει κάνει. Έτσι, το όνομα που έδωσαν στο νέο μέλος του σπιτιού τους είναι "Έβερεστ" όπως λεγόταν ένας από τους χαρακτήρες της ταινίας.

Την εν λόγω πληροφορία έκανε γνωστή η Μαίρη Συνατσάκη μέσω Instagram, γράφοντας πως "Και το όνομα αυτού, Έβερεστ 🗻 Όχι μόνο επειδή είναι τεράστιος. Όχι μόνο επειδή είναι κάτασπρος σαν χιονισμένη βουνοκορφή ❄️. Αλλά κυρίως γιατί είναι το δικό μας μαλλιαρό αφράτο γέτι! Όσοι ξέρετε, καταλάβατε ήδη! Όσοι δεν ξέρετε, swipe right για να δείτε το τρέιλερ από την ταινία "Γέτι, ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων" που πριν δυο χρόνια μεταγλωττίσαμε και που ήταν μια από τις καλύτερες δουλειές της ζωής μου! Και δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις! Σχεδόν παράλληλα με τον ερχομό του Έβερεστ στο σπίτι, μπήκε και η ταινία στο Netflix, (φυσικά υπάρχει και η ελληνική μεταγλώττιση) οπότε όσοι είσαστε από 3 έως 103 ετών, δείτε την! Σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε 97 υπέροχα λεπτά".

Loading...

Λίγες ημέρες πριν μάλιστα είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της φίλο, προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να υιοθετήσουν αδέσποτα ζωάκια.

"Ουπς… 🐱 περισσότερα τα γατιά από τους ανθρώπους πια σε αυτό το σπίτι • we are outnumbered • καλωσήρθες μικρέ 🤍 [υπερήφανη υιοθεσία από @a_little_shelter - τα αδερφάκια του νομίζω είναι ακόμη εκει - γενικά υιοθετήστε γατούλια μέχρι να αδειάσουν τα κλουβιά αλλιώς θα πρέπει να ξανά μετακομίσουμε και να τα πάρουμε όλα εμείς!"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ