Follow us

GNTM | Το makeover και η μεταμόρφωση των μοντέλων, το golden pass ζήτησε να φύγει & όλα τα νέα

Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη δημοσιότητα μετά το Survivor & βραδινή έξοδος για τους Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκο Ευαγγελάτο.

MissBloom TEAM
yupiii

Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη: "Είστε λίγο γελοίοι"

GNTM | Το makeover και η μεταμόρφωση των μοντέλων, το golden pass ζήτησε να φύγει & όλα τα νέα

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τη διαδικτυακή της παρέα ό,τι την χαροποιεί ή την απασχολεί. Μία απλή βόλτα με το αυτοκίνητο έφτασε για να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα καθημερινό φαινόμενο που στέκεται εμπόδιο για πολλούς συνανθρώπους μας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Ήξερα ότι θα εκτεθώ, αλλά δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2night Show”. Οι δυο τους παραχώρησαν μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων σε όλα όσα συνέβησαν από την στιγμή που απέκτησαν δημοσιότητα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκος Ευαγγελάτος | Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Τατιάνα Στεφανίδου

Πιο λαμπεροί από ποτέ, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas στο Τhe Twenty One Restaurant & Bar στην Κηφισιά.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, το αγαπημένο ζευγάρι της show biz πιο ανανεωμένο, λαμπερό και ερωτευμένο από ποτέ βρήκε την ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση, να βρεθεί με αγαπημένους φίλους και να μονοπωλήσει τα βλέμματα των φωτογράφων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Το makeover έγινε! Δείτε την μεταμόρφωση των μοντέλων

GNTM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM , το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τις αλλαγές που έκαναν οι 18 παίκτες στα μαλλιά τους πάντα μετά τις εντολές των ειδικών, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Το golden pass ζήτησε να φύγει – Τι συνέβη;

gntm

Στο επεισόδιο της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το makeover του GNTM, όμως η Ειρήνη Λεμπέση δεν ήταν και πολύ πρόθυμη να κάνει την αλλαγή που της πρότειναν οι ειδικοί.

Η 18χρονη κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, μιας και η διαγωνιζόμενη δεν μιλούσε στις κάμερες, ενώ υποστήριξε ότι οι βοηθοί των ειδικών της είπαν ψέματα και της έβαψαν τα μαλλιά, κάτι που η ίδια δεν ήθελε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ