Follow us

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Αγκαλιασμένοι σε κοινή έξοδο σε φοιτητικό στέκι των Εξαρχείων [Εικόνες]

Η low profile βραδινή έξοδος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη σε γνωστό φοιτητικό στέκι των Εξαρχείων.

MissBloom TEAM
Μπισμπίκης Βανδή Instagram

Νέα κοινή εμφάνιση σε στέκι των Εξαρχείων για τη Δέσποινα Βανδή και τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega "Κομμάντο και Δράκοι".

Βανδή και Μπισμπίκης επέλεξαν μια low profile έξοδο σε φοιτητικό στέκι των Εξαρχείων.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το in.gr, φανερώνουν ότι οι δυο τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Τις φωτογραφίες τράβηξαν θαμώνες του μαγαζιού.

Για αυτή τη βραδιά, η Δέσποινα Βανδή έκανε με casual εμφάνιση ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης φόρεσε βερμούδα και κοντομάνικο, παρά την δροσερή βραδιά.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Εμειναν αρκετή ώρα στα Εξάρχεια κι έφυγαν πολύ μετά τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα έφαγαν τους νόστιμους μεζέδες του "Ναυαγίου" και σιγοτραγούδησαν τα όμορφα τραγούδια.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Αγκαλιασμένοι σε κοινή έξοδο σε φοιτητικό στέκι των Εξαρχείων [Εικόνες]
Δέσποινα Βανδή

Η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, έπεσε πριν από λίγους μήνες ως κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της ελληνικής showbiz. Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια στους κόλπους της ελληνικής showbiz, χώρισε τους δρόμους του μετά από 18 χρόνια γάμου.

"Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Νέος έρωτας για τη Δέσποινα Βανδή;

Η εφημερίδα On Time δημοσίευσε πριν από μια εβδομάδα περίπου, μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στην Ερμού να κάνουν τη βόλτα τους με χαλαρή διάθεση.

Αυτή την περίοδο βλέπουμε τον Μπισμπίκη στη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κάνουν παρέα, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή να κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια ήταν σε σχέση με γνωστό ηθοποιό, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομά του.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα On Time και την οποία τράβηξε θαμώνας του καταστήματος, όπου βλέπουμε τη Βανδή με σούπερ μίνι φόρεμα και τον Βασίλη Μπισμπίκη να την ακολουθεί.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε και η ίδια στο instagram φωτογραφία από τη βόλτα της στην Αθήνα γράφοντας "only love".

Ωστόσο, όπως αναφέρει η γνωστή διαδικτυακή περσόνα και instagrammer Soula Glamorous, η Δέσποινα Βανδή δεν έχει σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη (αποκαλύπτοντας έτσι το όνομά του), όπως συζητιόταν, αλλά με έναν κολλητό του φίλο.

Δεν γνωρίζουμε τι ισχύει και τι όχι, το σίγουρο είναι ότι η Δέσποινα Βανδή είναι πιο sexy από ποτέ.

Φορώντας ένα μίνι κόκκινο φόρεμα και ψιλοτάκουνα πέδιλα, η Δέσποινα Βανδή μετέτρεψε το backstage του J2US σε σετ φωτογράφισης, με τα likes και τα σχόλια θαυμασμού να πέφτουν "βροχή".

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ