Follow us

Βικτόρια Χίσλοπ | Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού (vid)

"Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου".

Βικτόρια Χίσλοπ NDP

Στο περιοδικό Hello μίλησε η Βικτόρια Χίσλοπ που φέτος θα συμμετέχει στο show χορού "Dancing with the Stars".

Στη συνέντευξή της, η γνωστή συγγραφέας αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πέρυσι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Στέλνοντας ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας, τονίζει πως ήταν τυχερή γιατί διαγνώστηκε νωρίς, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο.

Βικτόρια Χίσλοπ | Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού (vid)

Απόσπασμα από τη συνέντευξή της είδαμε το πρωί της Τετάρτης (6/10) στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είμαι 62 ετών και τον περασμένο χρόνο, κατά την καραντίνα, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Τον Μάρτιο του 2020 είχα χάσει τη μητέρα μου και σκέφτηκα πως ήταν καλύτερο που είχε φύγει γιατί θα αγχωνόταν πολύ.

Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πώς θα πάνε τα πράγματα και βίωσα μια κατάσταση που σκεφτόμουν απλά τον θάνατό μου. Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή, καθώς διαγνώστηκα νωρίς.

Δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα, δε χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με 'μένα. Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά. Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα.

Δε ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμη. Διαγνώσθηκα με καρκίνο αλλά στον αντίποδα απέκτησα την ελληνική υπηκοότητα. Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι, αλλά τώρα είμαι εδώ στη λιακάδα και για πρώτη φορά στη ζωή μου χορεύω στην τηλεόραση. Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρωπος".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ