Follow us

Η συγκλονιστική ζωή της Καρολίνας Πελενδρίτου ύστερα από την απώλεια όρασης και ο γάμος της με τον sportscaster Δημήτρη Χατζηγεωργίου

H χρυσή παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση μοιράστηκε την ιστορία της ζωής της.

MissBloom TEAM
Καρολίνα Πελενδρίτου - Δημήτρης Χατζηγεωργίου Instagram

Ίσως έχει μία από τις ιστορίες που μπορούν να εμπνεύσουν τον καθένα από εμάς, δείχνοντάς μας πως δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε, αφού η Καρολίνα Πελενδρίτου, αν και έχασε την όρασή της στην ηλικία των 16 ετών, κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και μάλιστα μέχρι σήμερα έχει κερδίσει αρκετά μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, με το πιο προσφατο το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

Ιωάννα Παππά | Το άκομψο σχόλιο για την ηλικία της και τη μητρότητα και η απάντησή της

Όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή T-Live, το πρόβλημα ξεκίνησε από την ηλικία των 9, όταν άρχισε να έχει φριχτούς πόνους. Στα 14 της θα γίνει Βαλκανιονίκης στην κολύμβηση και αυτό για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της. Δύο χρόνια αργότερα θα χάσει την όρασή της, όμως εκείνη δεν σκέφτηκε στιγμή να τα παρατήσει.

Φυσικά, όπως υπογράμμισε, οι δυσκολίες δεν τελειώνουν ποτέ για έναν άνθρωπο με αναπηρία και από τη στιγμή που θα ξυπνήσει μέχρι τη στιγμή που θα κοιμηθεί, η καθημερινότητά της θα είναι εντελώς διαφορετική από ενός πλήρως υγειούς ατόμου. Από την άλλη όμως, έχει καταφέρει να είναι ανεξάρτητη παρά τις ελλείψεις της χώρας μας και δεν θέλει να είναι βάρος σε κανέναν. Ειδικότερα, η παραολυμπιονίκης δήλωσε "Από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ, τα πράγματα για μένα δεν είναι απλά. Από το πώς θα ξυπνήσω και τι θα φάω… Σήμερα ας πούμε έπρεπε να πάω στις τράπεζες… Μέχρι να φτάσω, δεν υπήρχε ένα πεζοδρόμιο ίσιο… Ή π.χ. να πρέπει να δίνεις εξηγήσεις για το αν πρέπει να έχεις προτεραιότητα ή όχι σε μία ουρά. Σε αναγκάζουν συνέχεια να διεκδικείς το αυτονόητο. Σε άλλες χώρες αυτά είναι λυμένα και έχεις επικεντρωθεί στην ουσία της ζωής".

Loading...

Ο γάμος με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηγεωργίου

Ίσως έχει την πιο χαρακτηριστική φωνή σε speakage αθλητικών αγώνων, αφού ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου για χρόνια ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Loading...

Στην πρόσφατη συνέντευξή της, η χρυσή παραολυμπιονίκης αναφέρθηκε φυσικά και στη σχέση της με τον δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας πως εξ 'ορισμού όταν τίθεται ζήτημα αναπηρίας σε μία σχέση, σίγουρα και για τους δύο συντρόφους είναι δύσκολο. "Είναι πολύ σημαντικό εμείς να δίνουμε το νόημα στους άλλους για το πώς θα με συμπεριφερθούν. Αν ήμουν ένας άνθρωπος εγώ π.χ. που γκρίνιαζα, και ήμουν κλεισμένη στο σπίτι… Αντιθέτως είμαι πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος, προσπαθώ να μην επιβαρύνω τους υπόλοιπους. Και αν αυτοί που είναι δίπλα μας, το βλέπουν αυτό, νιώθουν κι αυτοί καλύτερα. Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μία ισορροπία μέσα από όλη αυτή την κατάσταση", είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ