Follow us

Ξανθή Τζερεφού | Η πρώην παίκτρια του GNTM απαντά για την απώλεια των κιλών της

Εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένη στην εκπομπή "Super Κατερίνα".

Γνωρίσαμε την Ξανθή Τζερεφού στον πρώτο κύκλο του GNTM και έκτοτε δεν την έχουμε ξεχάσει. Ούσα τότε το μόνο plus size μοντέλο του παιχνιδιού, ξεχώρισε για την ιδαίτερη ομορφιά, το μπρίο και την προσωπικότητά της.

Η εντυπωσιακή gingerhead αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που δεν της επέτρεπαν να συνεχίσει στο σπίτι, στενοχωρώντας έτσι τους χιλιάδες fans της αλλά και τους κριτές, μιας και είχε πολλές προοπτικές.

Το μοντέλο δεν σταμάτησε όμως να ασχολείται με το μοντελινγκ και να προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Η ίδια είναι εμφανώς αδυνατισμένη τον τελευταίο καιρό, αφού έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή το makeover του GNTM που έλαβε χώρα την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, εντυπωσίασε και το πάνελ της εκπομπής, με την αλλαγμένη σιλουέτα της να μην περνά απαρατήρητη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσα κιλά έχει χάσει, η ίδια απάντησε:

"Δεν έχω μετρήσει πόσα κιλά έχασα. Είναι πάνω από 10 σίγουρα. Είμαι μια χαρά. Πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και μετά είχα θέματα με το στομάχι μου. Και τα κιλά έφυγαν από μόνα τους. Δεν έκανα κάτι".

Δες το βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ