Follow us

Ο Νίκος Μουτσινάς "αδειάζει" το "Πάμε Δανάη", η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη αναφορά στον σύντροφό της & όλα τα νέα

Βίκυ Καγιά: "Το GNTM το άφησα οριστικά πίσω μου. Δεν νιώθω καμία πικρία, ούτε μετανιώνω", ο Γιώργος Χρανιώτης και το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Γεωργίας Αβασκαντήρα, η Βανέσα Βενέτη συγκινεί: "Δεν βλέπω το παιδί μου, μου έχουν ξεριζώσει την καρδιά", η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάνει ντεμπούτο και ως σκηνοθέτης & Δανάη Μπάρκα και Αλέξης Γεωργούλης ποζάρουν μαζί και δημιουργούν ένα απολαυστικό remake από το "Είσαι το ταίρι μου".

MissBloom TEAM
Yupiii

Βίκυ Καγιά: "Το GNTM το άφησα οριστικά πίσω μου. Δεν νιώθω καμία πικρία, ούτε μετανιώνω"

Ο Νίκος Μουτσινάς "αδειάζει" το "Πάμε Δανάη", η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη αναφορά στον σύντροφό της & όλα τα νέα

Η Βίκυ Καγιά μιλά στο νέο "Τηλέραμα" και την Αθηνά Ζαχαράκη για το νέο της βήμα στην τηλεόραση, ως παρουσιάστρια του Dancing With The Stars, αφήνοντας το GNTM σε γνώριμα πρόσωπα.

Διάβασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που εξασφάλισε αποκλειστικά το Yupiii

O πολύτιμος χρόνος για την οικογένειά σας ήταν και ένας λόγος που αποχωρήσατε από το "GNTM";
"Πολύ σημαντικός! Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που χάρηκα πραγματικά τα παιδιά μου. Πριν δεν είχα καθόλου χρόνο. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα με αυτό το break, γιατί γεμίζω μπαταρίες και ξανασυστήνομαι τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τα παιδιά μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιώργος Χρανιώτης | Δείτε στιγμές από το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Γεωργίας Αβασκαντήρα

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα | Βάπτισαν τον γιο τους στην Τήνο

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz ενώ πριν από μερικό χρονικό διάστημα, οι δυο τους βάπτισαν τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους. Πρόσφατα, η Γεωργία έκλεισα τα 33 της έτη και ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να την ευχαριστήσει ιδιαιτέρως.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Βανέσα Βενέτη συγκινεί: "Δεν βλέπω το παιδί μου, μου έχουν ξεριζώσει την καρδιά"

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Βανέσα Βενέτη, η trans ακτιβίστρια που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο "Game of Chefs” μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον προσωπικό της αγώνα με τον επαναπροσδιορισμού φύλου, αλλά και τη σημερινή σχέση της με την οικογένειά της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάνει ντεμπούτο και ως σκηνοθέτις! Αυτή είναι η πρώτη της παράσταση

Ένα βαθιά και άγρια χιουμοριστικό θεατρικό έργο ανεβαίνει στις 20 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αποθήκη. Το "Good People” του David Lindsay-Abaire παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποτελεί τη πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Η ίδια λοιπόν, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα έργο σκληρό και συγχρόνως τρυφερό που πραγματεύεται με στεγνό και βιτριολικό χιούμορ το παγκόσμιο τελικά παραμύθι του λεγόμενου "American Dream". Το πόσο αξιοκρατικά και απλόχερα προσφέρεται στον καθέναν, η δυνατότητα "να πιάσει την καλή" και να ξεφύγει από τη μιζέρια και την ταξική του ταυτότητα μόνο με τη σκληρή δουλειά και τη λίγη καλή τύχη. Είναι όντως "ίσες" οι ευκαιρίες για όλους;

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: "Στα 42 μου έκανα επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι"

Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου

Καλεσμένος στο "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε την Τετάρτη ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που φέτος υποδύεται τον Ακύλλα Μεγαρίτη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες” μίλησε ανοιχτά για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς "αδειάζει" το "Πάμε Δανάη" για την υπόθεση "Voice" με μία ατάκα

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το "Καλό Μεσημεράκι” της Τετάρτης θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα που τον θέλει να παίρνει τη θέση του Γιώργου Λιανού στο "The Voice” στα live επεισόδια.

Έτσι, ο παρουσιαστής μετά την προβολή του αποσπάσματος από το "Πάμε Δανάη”, θέλησε να απαντήσει, λέγοντας: "Παιδιά ακούστε λίγο. Δεν έχει γίνει καμία πρώτη, έχει γίνει μια τελευταία... Δεν θέλω κάτι άλλο. Εκτός αν θέλουν να δείχνει "Καλό Μεσημεράκι” αντί για "Voice”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δανάη Μπάρκα και Αλέξης Γεωργούλης ποζάρουν μαζί και δημιουργούν ένα απολαυστικό remake από το "Είσαι το ταίρι μου"!

Back to school | Η Δανάη Μπάρκα με τη μίνι φούστα που θα σε γυρίσει στις σχολικές σου ημέρες

Η Δανάη Μπάρκα βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ευχηθεί στον Αλέξη Γεωργούλη για τα γενέθλιά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός πριν από μικρό χρονικό διάστημα έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη” κι ύστερα η ίδια θέλησε να βγάλει μαζί του μία αναμνηστική φωτογραφία, τόσο για τους ίδιους όσο και για όλους του fans της σειράς "Είσαι το ταίρι μου”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη αναφορά στον σύντροφό της

Ιωάννα Μαλέσκου

Ερωτευμένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μην κρύβεται άλλο.

Έτσι, με αφορμή μια συζήτηση στο "Love It" για τον ενδεχόμενο γάμο της Britney Spears στην Ελλάδα, η ίδια είπε: "Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ