Μελίνα Μακρή | Έγκυος στο πρώτο της παιδί - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics,vid)

"Συγκινηθήκαμε πολύ. Το θέλαμε πολύ καιρό".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει εδώ και μερικούς μήνες η Μελίνα Μακρή, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια της pop που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το συγκρότημα Vegas, διανύει τον πέμπτο της μήνα.

Έτσι, σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φράνκυ Λούβαρη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2015 στην Βαρυμπόμπη.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η μέλλουσα μαμά το πρωί της Πέμπτης (7/10) στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου και παραχώρησε συνέντευξη.

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Πάντα το ήθελα. Ήταν ένα όνειρό μου. Όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια.

Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει. Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Δε με έχει δει και κανείς. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες.

Πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος;

Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία. Να μου φέρει ένα τεστ για να ξέρω τι γίνεται. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ. Το θέλαμε πολύ καιρό.