Follow us

Αθηνά Ωνάση | Ποιους Έλληνες συνάντησε στον γάμο - υπερπαραγωγή στο Μονακό

Η σπάνια εμφάνιση της 36χρονης χρυσής κληρονόμου και οι Έλληνες celebrities που συνάντησε.

MissBloom TEAM
Αθηνά Ωνάση @yannadarilis

Πολλοί ήταν οι Έλληνες που έδωσαν το παρών στον εφοπλιστικό γάμο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μονακό, όταν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ο Sami Zein και η Lauren van Berkel. Μάλιστα, μεταξύ των καλεσμένων του γάμου-υπερπαραγωγή ήταν και η Αθηνά Ωνάση, που βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για την ιδιαίτερη ημέρα του ζευγαριού.

Αθηνά Ωνάση | Δες πώς είναι σήμερα η χρυσή κληρονόμος - Μελαχρινή με φλοράλ φόρεμα σε κοσμικό event

Καθότι η 36χρονη χρυσή κληρονόμος δεν διαθέτει social media, η είδηση της εμφάνισής της εκεί έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της παρουσιάστριας και επιχειρηματία Γιάννας Νταρίλη, που ήταν επίσης καλεσμένη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε κοινή τους φωτογραφία και εξέφρασε τη χαρά της που την συνάντησαν.

Loading...

Φυσικά στην τελετή βρέθηκαν πολλοί ακόμη Έλληνες celebrities και μέλη της κοσμικής Αθήνας, καθώς το νεόνυμφο ζευγάρι συνδέεται με τη χώρα μας. Μεταξύ αυτών η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη, η Σίλια Κριθαριώτη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η μυ Λιβανίου, αλλά και η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος που τραγούδησαν μαζί με τη Rita Ora στο φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ