Follow us

Τα αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον ονειρεμένο γάμο της Maria Menounos

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια τίμησε το #throwbackthursday του Instagram με αφορμή την επέτειο του γάμου της.

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος Splash News/Ideal Image

Η Maria Menounos γιόρτασε τα 3 χρόνια γάμου της με τον σύζυγό της, Keven Undergaro, με τον οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη γενέτειρά της και πιο συγκεκριμένα στο Άκοβο Αρκαδίας ενώπιον συγγενών και φίλων.

Για την επέτειο του γάμου της, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανήρτησε στιγμιότυπα από την ξεχωριστή της ημέρα, εξηγώντας πως το ζευγάρι ήθελε να έχει 4 κουμπάρους. Ειδικότερα, η Menounos ανέβασε διάφορα βίντεο με τον πατέρα της και τη μητέρα της, την οποία έχασε πριν από λίγους μήνες ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: "Αν μπορούσα να ξαναζήσω οποιαδήποτε μέρα στη ζωή μου, θα ήταν ο γάμος μου στο Άκοβο στην Ελλάδα. Πήρε μόνο 20 χρόνια για να το κάνουμε. Και το γεγονός πως και οι δυο μου γονείς είχαν τη δυνατότητα να είναι εκεί και να γιορτάσουν και να βιώσουν την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους τους κουμπάρους μας Σωτήρη, Δημήτρη, Μαριέττα, Λέοντα (η δική μας βερσιόν του best man/maid of honor - και ναι θέλαμε 4) για όλα όσα έκαναν για να δημιουργήσουν την πιο ξεχωριστή ημέρα".

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ