Follow us

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Ελένη Ράντου, η Ιωάννα Μαλέσκου μιμείται τη Δανάη Μπάρκα & όλα τα νέα

Η Μαντώ Γαστεράτου δηλώνει: "Έφυγα για διακοπές και τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι τελικά δεν είχα εκπομπή", η Ραφαέλα Ψαρρού σχολιάζει τα κινηματογραφικά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου & η Κατερίνα Καινούργιου πήρε συνέντευξη από τον καλεσμένο που δεν ήθελε ποτέ στην εκπομπή της.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μιλά για την Ελένη Ράντου: "Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας"

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Ελένη Ράντου, η Ιωάννα Μαλέσκου μιμείται τη Δανάη Μπάρκα & όλα τα νέα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Ο μεγάλος καλλιτέχνης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην τεράστια επαγγελματική του πορεία, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αυτό από μόνο του σημαίνει πως η αφιερώνει χρόνο στη δουλειά του. Όταν έχει να κάνει όμως με την οκόρη του τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, εκείνος είναι που δίνει χρόνο: "Δίνω πάρα πολύ χρόνο στην κόρη μου, όσο μπορώ και περισσότερο. Τώρα τελευταία που τέλειωσε και την Καλών Τεχνών, την πιέζω να τη δω. Ήταν επιμελής μαθήτρια και πήγαινα εγώ να τη δώ".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ραφαέλα Ψαρρού σχολιάζει τα κινηματογραφικά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Καράβας Ψαρού

Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα οι κριτές του GNTM 4 ζήτησαν από τα επίδοξα μοντέλα να δείξουν συναίσθημα. Οι ίδιοι εξήγησαν τι εννοούν μέσω του Γιώργου Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, οι οποίο κλήθηκαν να φιληθούν με έναν κινηματογραφικό τρόπο. Η Ραφαέλα Ψαρρού ρωτήθηκε για το συμβάν και έδωσε την απάντησή της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε συνέντευξη από τον καλεσμένο που δεν ήθελε ποτέ στην εκπομπή της

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου την φετινή σεζόν έχει αποφασίσει να κάνει αρκετές συνεντεύξεις για τη "Super Κατερίνα” και έτσι το πρωί της Παρασκευής θα μεταδοθεί μια ακόμη. Ωστόσο προκαλεί έκπληξη ο celebrity που επέλεξε η KatKen.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε από τα InstaStories της, η ίδια συνομίλησε με τον Αλέξη Παππά στη βίλα του "The Bachelor”. Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια δεν είχε κρύψει το πόσο δεν τον συμπαθούσε κατά τη διάρκεια που ο ηθοποιός και μοντέλο βρισκόταν στο Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιμείται τη Δανάη Μπάρκα στο "Καλό Μεσημεράκι"

Η Ιωάννα Μαλέσκου σού δείχνει πως το σορτς στο γραφείο

Το δικό της πέρασμα από το "Καλό Μεσημεράκι” έκανε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και έκανε είσοδο λιβανίζοντας και κουβαλώντας σκόρδα.

"Αγάπη μου δεν περνάω καλά. Περνάω δύσκολα. Θες οι κακές οι γλώσσες; Γιατί γενικά οι ξένες γλώσσες είναι καλές, δεν λέω” ανέφερε στην αρχή της συζήτησής τους, ενώ απαντώντας στον παρουσιαστή για την πρόσφατη εκδρομή της στο Ναύπλιο με τον Κωνσταντίνο Δανιά περιέγραψε: "Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Τα μέτρησα ένα-ένα τα σκαλιά (στο Παλαμήδι). Ψέματα για τη ζωή μου δε λέω ποτέ. Δε θέλω να τα δίνω όλα στο πιάτο”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαντώ Γαστεράτου: "Έφυγα για διακοπές και τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι τελικά δεν είχα εκπομπή"

Μαντώ Γαστεράτου

Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτιδα του "Πρωινού” επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό και μίλησε για την μητρότητα, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, για την αντικατάστασή της στην εκπομπή "Mega Star” και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ