Follow us

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής | Η σχέση τους στο επόμενο level

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής NDP

Πολύς λόγος έγινε τους τελευταίους μήνες για τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Ίαν Στρατή και το αν αποτελούν τελικά το νέο hot ζευγάρι της πόλης ή όχι. Παρόλο που επίσημα δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί κανένας εκ των δύο διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας το γεγονός, είναι πια γνωστό ότι είναι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους έχει ουκ ολίγες φορές πετύχει σε κοινή έξοδο, ενώ και τα social media έχουν "προδώσει" τη σχέση τους. Τώρα λοιπόν η παρουσιάστρια και YouTuber και ο τραγουδιστής αναμένεται να περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο ο ένας με τον άλλον, αφού θα συνεργαστούν και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, θα τους δούμε μαζί στην σκηνή στο πλαίσιο της παράστασης Hair που θα πρωταγωνιστήσουν. Το μιούζικαλ που είχε ανεβεί ξανά το 2017, επιστρέφει φέτος στο θέατρο "Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο" και τόσο η Μαίρη Συνατσάκη όσο και ο Ίαν Στρατής δεν έκρυψαν τη χαρά τους και τον ενθουσιασμό τους.

Επιτέλους μετά από 2 χρόνια προσπάθειας για να ξανανέβει αυτό το υπέροχο μιούζικαλ,τα καταφέραμε! Στις 21 Οκτωβρίου λοιπόν θα είναι η πρεμιέρα μας,σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμεαζι αυτά τα υπέροχα τραγούδια, έγραψε ο Ίαν Στρατής.

Loading...

Ενώ εκείνη σημείωσε:

Αγάπη ♥️ Ειρήνη ☮️ Ελευθερία ✌🏼 • ΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΑ!
Σας περιμένουμε πιο ανυπόμονα από ποτέ! Με δυο χρόνια πρόβα 🥲 "HAIR” ξανά, από τις 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο Νέο Ριάλτο!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ