Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Ο Snik θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς"

"Είμαστε πολύ αγαπημένοι".

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό ΟΚ! προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 7/10 στην εκπομπή Happy Day.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε καλσόν με logos και σού δείχνει γιατί πρέπει να τα αποκτήσεις

Η 33χρονη παρουσιάστρια του "Style me up" και μοντέλο ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Snik.

"Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ μας. Δεν είναι καθόλου complicated".

Ακόμη, της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του ράπερ σε Instagram live του, όπου είχε πει: "Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι, θα έκανα παιδί μαζί της".

"Δεν λέει ψέματα. Θα γινόμουν πολύ καλή μαμά. Και ο Snik είναι πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός μπαμπάς", είπε το μοντέλο.

Αναφορικά με το νέο της τηλεοπτικό βήμα μετά από την περσινή της εκπομπή και πρώτη της προσπάθεια στην παρουσίαση με τίτλο "Pop Up", δήλωσε:

"Το ”Style me up” μου άρεσε γιατί έχει να κάνει με καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το στιλ τους. Είναι ωραίο να κάνεις κάτι και να προσφέρεις χαρά σε κάποιους. Αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει περισσότερο".

Το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ