Follow us

Δούκισσα Νομικού | Με κόκκινο κραγιόν και βαθύ ντεκολτέ σε βραδινό ραντεβού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Το τρυφερό όλο νόημα story της.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης

Ένα βραδινό ραντεβού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, βγήκε η Δούκισσα Νομικού, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου. Η πρώην Σταρ Ελλάς που εξακολουθεί να παραμένει full in love με τον άντρα της ζωής της και πατέρα των δύο παιδιών της, μοιράστηκε μάλιστα μαζί μας το look που επέλεξε για την περίσταση.

Το date night του ζευγαριού

Η 34χρονη παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο outfit με βαθύ ντεκολτέ και μακριά μανίκια, απογειώνοντάς το με ένα κατακόκκινο glossy κραγιόν και ανέμελα κυματιστά μαλλιά. "Βραδιά ραντεβού με τον σύζυγο #dinner #justthetwoofus". έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης | Πότε θα βαφτίσουν τα παιδιά τους;

Να σου θυμίσουμε ότι η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο, στις 10 Ιουνίου του 2017 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Σάββα και μια κόρη, την Αναστασία.

Loading...

Mood

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια ανέβασε και ένα πολύ τρυφερό story στο οποίο βλέπουμε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατά αγκαλιασμένο, με την ίδια να γράφει "Mood", προφανώς εκφράζοντας τη βαθειά της επιθυμία να ζήσει κάτι ανάλογο με τον δικό της σύντροφο ζωής.

Δούκισσα Νομικού | Με κόκκινο κραγιόν και βαθύ ντεκολτέ σε βραδινό ραντεβού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ