Follow us

Νίκη Λυμπεράκη | Η σπάνια εξομολόγησή της: "Στα 33 μου έμαθα ότι πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί"

"Είχα προετοιμάσει τον σύντροφό μου ότι είναι πιθανό να μην μπορέσω να αποκτήσω παιδί".

MissBloom TEAM
Νίκη Λυμπεράκη Instagram

Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή "Πάμε Δανάη" παραχώρησε συνέντευξη η Νίκη Λυμπεράκη, με τη γνωστή δημοσιογράφο να προχωρά και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

Εκτός από τα επαγγελματικά της λοιπόν και τη νέα της τηλεοπτική στέγη στο Mega, η παρουσιάστρια μίλησε και για την εμπειρία της μητρότητας.

"Ο Ζάχος έφυγε απόψε" | Ο τρυφερός αποχαιρετισμός της Νίκης Λυμπεράκη στο σκύλο της

Loading...

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, οι γιατροί της είχαν πει στα 33 της χρόνια πως δύσκολα θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί, κάτι για το οποίο είχε προετοιμάσει τον σύζυγό της.

Το κέντρο της ζωής μου είναι οι άνθρωποί μου, η φυσική μου οικογένεια, ο σύντροφός μου, το παιδί μου και οι φίλοι μου. Ο σύντροφός μου είναι δικηγόρος και γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου για δημοσίους υπάλληλους, δεν ήταν ρομαντικό αλλά εν πάσει περιπτώσει. Είμαστε περίπου 4 χρόνια μαζί

Είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή κάποιου να γίνεται γονιός. Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω ή να σκέφτομαι ένα παιδί, δεν κάτι που ήταν στα σχέδια.

Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί.

Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι.

Ο γιος μου είναι 14 μηνών, με αγχώνουν τα πάντα, αν αναπνέει, αν ροχαλίζει και είπε την πρώτη του λέξη "μαμά. Αύριο Σάββατο βαπτίζουμε το γιο μας και το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης – Μάξιμος. Παναγιώτης ήταν το όνομα του μπαμπά μου, που τον έχασα πριν από τρία χρόνια και μην πάμε σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι εύκολο. Έλεγα στον μπαμπά μου ότι δεν μου άρεσε το όνομα του και δεν θα το έδινα στο παιδί μου, αλλά δεν είχα υπολογίσει πως λειτουργεί η αίσθηση της απώλειας..".

Δες όλα όσα δήλωσε στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ