Follow us

Αριάδνη Γερασιμίδου | Το "τελευταίο αντίο" στην κηδεία της δημοσιογράφου

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

MissBloom TEAM
Αριάδνη Γερασιμίδου Facebook

Το "τελευταίο αντίο" είπαν στην Αριάδνη Γερασιμίδου η οικογένειά της, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της το πρωί της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής. Η κηδεία της δημοσιογράφου αυτοκινήτων που πέθανε στα 39 της χρόνια πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες μετά τον θάνατό της, την προηγούμενη Δευτέρα.

Η έμπειρη ρεπόρτερ έδινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο, κάτι το οποίο είχε μοιραστεί μάλιστα μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube. Η τελευταία επιθυμία της Αριάδνης Γερασιμίδου ήταν, αντί για λουλούδια, να υπάρχει ένα κουτί προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ".

Στην κηδεία της στη Ροδόπολη βρέθηκε η ιστοσελίδα News Auto, καταγράφοντας τις τραγικές στιγμές των δικών της ανθρώπων.

Να σου θυμίσουμε ότι στο τελευταίο της μήνυμα στο Facebook, η Αριάδνη Γερασιμίδου έγραψε:

" H Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα:"Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)""

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ