Follow us

Τζέιμς Καφετζής | "Ο Αλέξης Παππάς είχε την πληροφορία ότι με μισεί ο κόσμος και από την παραγωγή του έλεγαν "καλά το πας"

Θα ξαναπήγαινε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου;

MissBloom TEAM
James Καφετζής Instagram

Ένα ιδιαίτερο small talk είχε ο Τζέιμς Καφετζής με την Ελένη Βουλγαράκη, στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι”. Οι πλέον συμπαίκτες στο "J2US” συζήτησαν, με τον Τζέιμς Καφετζή να δίνει τις απαντήσεις του σε όλα όσα τον περιτριγυρίζουν.

Αρχικά, για το λόγο που ο Αλέξης Παππάς τον είχε στη μπούκα όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικό, ο Τζέιμς είπε: "Ο Αλέξης Παππάς είχε την πληροφορία ότι με μισεί ο κόσμος και από την παραγωγή του έλεγαν "καλά το πας” οπότε συνέχιζε".

Στη συνέχεια, αφότου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με το συμβόλαιό του με τον Ατζούν, ανέφερε πως η σχέση του με τον Ατζούν ήταν σε κρίση πολύ πριν από το εξώδικο: "Έχουν απαντήσει και οι δικοί μου δικηγόροι. Οι σχέσεις μας με τον Ατζούν ήρθαν σε ρήξη από τη στιγμή που αποφάσισα να φύγω από το Survivor. Mας είχε καλέσει στο σπίτι του και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάρουμε μπόνους. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ