Follow us

Σπύρος Μπιμπίλας | "Πρέπει να συνεχιστεί η προβολή των σειρών με τον Φιλιππίδη - Ζουν άνθρωποι απο τα δικαιώματα" [βίντεο]

Την άποψη πως οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη πρέπει να συνεχίσουν να προβάλλονται εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) Σπύρος Μπιμπίλας.

MissBloom TEAM
Σπύρος Μπιμπίλας NDP

Την άποψη πως οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη πρέπει να συνεχίσουν να προβάλλονται, καθώς από τα δικαιώματα αυτών των σειρών ζουν οι ηθοποιοί, εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας το Σάββατο στο Mega, θέλησε να εκφράσει την προσωπική του άποψη σχετικά με το κόψιμο των τηλεοπτικών σειρών, στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατά εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

"Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, το επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες."

Φωτογραφία: NDP

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ