Follow us

Εβελίνα Νικόλιζα | Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα στον καθρέφτη της

Τη φωτογραφία τράβηξε ο σύντροφός της, Κλεάνθης.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Νικόλιζα Instagram

Στην καθημερινότητά της έχει πια επιστρέψει κανονικά η Εβελίνα Νικόλιζα, μετά την περιπέτεια με τον Covid-19, στον οποίο πρόσφατα βρέθηκε θετική. Έτσι, την βλέπουμε πλέον να βρίσκεται κανονικά και στο επαγγελματικό της πόστο, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και την εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" αλλά και στο "Just the two of us" στον Alpha.

"Κάπως, κάπου άρπαξα τον Covid. Βγήκα θετική τη Δευτέρα, αλλά ευτυχώς δεν κόλλησα κανένα. Το περνάω σχετικά ελαφριά, αλλά έχω χάσει τη γεύση μου” είχε πει μεταξύ άλλων σε story της.

Η τραγουδίστρια και κόρη της Μπέσυς Αργυράκη, είναι και στα social media ιδιαίτερα ενεργή, αναρτώντας συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, Κλεάνθη, με τον οποίο εδώ και μερικά χρόνια συγκατοικούν.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα την βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη της φορώντας ένα σετ άνετα μαύρα εσώρουχα και μια ζακέτα, ενώ κρατά μια κούπα καφέ.

Μεταδίδοντας τα πιο cozy vibes, η 30χρονη YouTuber απέσπασε αμέσως χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε μια follower της, την όμορφη λήψη απαθανάτισε ο σύντροφός της, Κλεάνθης.

Εβελίνα Νικόλιζα | Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα στον καθρέφτη της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ