Follow us

Baby Boom 2 | Ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς;

Την ανακοίνωση έκανε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή με μία τρυφερή ανάρτηση.

MissBloom TEAM
Χρήστος Δώνης; Instagram

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή του βιώνει ο ποδοσφαιριστής, Χρήστος Δώνης, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 27. Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Σοφία Χατζηανδρέου στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την Τζένη Καζάκου: "Είναι άδικο να τη συγκρίνουν με την γιαγιά της"

Με μία τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της, η Χατζηανδρέου έδειξε την κοιλίτσα της, γράφοντας στο caption πως ο μικρός Γιώργος, ο οποίος έχει πάρει το όνομα του παππού του και πατέρα του Χρήστου Δώνη, θα αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.

Loading...

Το ζευγάρι συχνά αναρτά φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές με τη μέλλουσα μαμά να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της για την ευλογία που πρόκειται να καλωσορίσουν σε λίγο καιρό. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηανδρέου είχε γράψει επίσης πως ευχαριστεί το Θεό ακόμη μία φορά για το ότι μεγαλώνει η οικογένειά της.

Loading...

Ο Χρήστος Δώνης, που είναι γιος του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Γιώργου Δώνη, στο παρελθόν έπαιζε στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ πλέον αποτελεί μέλος της ιταλικής Άσκολι. Με τη Σοφία Χατζηανδρέου είναι μαζί 8 χρόνια, με τον πρώτο καρπό του έρωτά τους να έρχεται στη ζωή τον Νοέμβριο του 2019. Συνεπώς, σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουν και τα 2α γενέθλια του μικρού Γιώργου, περιμένοντας για το δεύτερο μωρό τους, που όπως είχε αποκαλύψει η χαρούμενη μαμά θα είναι κοριτσάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ