Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη

Το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Το τρίτο στεφάνι" στο Παλλάς.

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης NDP

Στη σαρωτική πρεμιέρα της παράστασης "Το τρίτο στεφάνι" που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς, πλήθος διασήμων έδωσε το παρών, απολαμβάνοντας τις ερμηνείες της Μαρίας Καβογιάννη και της Μαρίας Κίτσου που απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Η Δανάη Μπάρκα έγινε νονά - Η vintage βάπτιση, τα δύο φορέματα της παρουσιάστριας και το όνομα του μωρού

Ανάμεσα σε εκείνους που χειροκρότησαν τους ηθοποιούς, βρέθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία εμφανίστηκε με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τα τελευταία 14 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, παρ'όλ'αυτά και οι δύο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μία εξαίρεση έκαναν για χάρη της τέχνης, πραγματοποιώντας τη σπάνια έξοδο και γιατί όχι, αφού η παράσταση, όπως δήλωσαν αρκετοί, ήταν καθηλωτική.

Η ηθοποιός που για χρόνια απουσίαζε από την τηλεόραση έκανε ένα δυνατό comback με τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Alpha "Σασμός" υποδυόμενη τον ρόλο της Βασιλικής, για τον οποίο έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές. Από την άλλη, ο σύζυγός της και ηθοποιός, μοιάζει να τον έχει κερδίσει το θέατρο, στο οποίο έχει διαγράψει μία μακρά πορεία. Φυσικά, έχει εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές δουλειές, όπως στις σειρές "Ίχνη", "Σιωπηλός Δρόμος" και "Άγριες Μέλισσες".

Δες τις φωτογραφίες από την κοινή τους εμφάνιση:

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη
Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ