Follow us

Γάμος στην Ύδρα | Παντρεύονται σήμερα κρυφά η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας;

Η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τους ρεπόρτερ να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

MissBloom TEAM

Αν και ο Κωστής Μαραβέγιας είχε χαρακτηρίσει τον θεσμό του γάμου "last year", χωρίς όμως να τον αποκλείει, πληροφορίες θέλουν εκείνον και την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου να παντρεύονται σήμερα στο νησί της Ύδρας.

Κωστής Μαραβέγιας | Γιατί αποχώρησε από το ''The Voice'';

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Love It" με την Ιωάννα Μαλέσκου, ήδη συνεργεία και φωτογράφοι έχουν μεταβεί στο νησί, προκειμένου να εξακριβώσουν αν πράγματι ισχύει η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Το ζευγάρι που πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του, μάς έχει συνηθίσει στις κοινές εμφανίσεις, όμως τις πολύ προσωπικές τους στιγμές τις κρατούν για τον εαυτό τους. Αν φυσικά, η είδηση ισχύει, μιλάμε για ένα μεγάλο καλά κρατημένο μυστικό που δεν πήρε κανείς χαμπάρι, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πάντως, η επιλογή του νησιού δεν είναι τυχαία, αφού το ζευγάρι και φέτος πέρασε τις διακοπές του εκεί, με την Τόνια Σωτηροπούλου να μοιράζεται στο Instagram τις αγαπημένες της γωνιές του τοπίου.

Από την άλλη, χθες η ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία της, καλωσορίζοντας το φθινοπωρινό σκηνικό από τη Μονεμβασιά, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας βρισκόταν στο στούντιο, γεγονός που μαρτυρά πως και οι δύο ήταν μακριά από το νησί της Ύδρας.

Loading...

Γάμος στην Ύδρα | Παντρεύονται σήμερα κρυφά η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας;

Άραγε, η είδηση ήταν απλά ράδιο αρβύλα; Δες το απόσπασμα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ