"Αν δε γούσταρες, να διαφωνούσες τότε" | Η άβολη τοποθέτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το κίνημα #MeToo και η αντίδραση της Φαίης Σκορδά on air

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε την άποψή του στο "Πρωινό", την οποία δε λάτρεψε καθόλου η Φαίη Σκορδά (και καμία γυναίκα).

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή το ατύχημα που του συνέβη, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά.

Τίτλοι τέλους για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού; Η αποκάλυψη on camera

"Βγήκαμε ζωντανοί, να κάνουμε τον σταυρό μας" δήλωσε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης για τη δυσάρεστη εμπειρία του, που συντάραξε το πανελλήνιο. Πέρα όμως από το συμβάν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε και την επικαιρότητα από την πολιτική μέχρι τις γυναικοκτονίες. Ο ίδιος αφού δήλωσε πως "τη γυναίκα ούτε με λουλούδι δεν τη χτυπάς", αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo, εκφράζοντας αντίθετη άποψη προς αυτό.

"Εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δε γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά" είπε χαρακτηριστικά ο κος Ψωμιάδης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το θέμα, η οποία δεν πίστευε αυτά που άκουσε από το στόμα του πολιτικού. "Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω αυτό. Δεν αντιμετωπίζεις έναν άνθρωπο σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται, να γίνονται για τηλεοπτικούς λόγους και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του", υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Δες το απόσπασμα: