Follow us

Βασίλισσα Ελισάβετ | Πώς η πίστη της στον Θεό τη βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τις απώλειες

Και γιατί η πίστη της δεν της επιτρέπει να παραχωρήσει τον θρόνο στο πρίγκιπα Κάρολο πριν τον θάνατό της.

MissBloom TEAM
Βασίλισσα Ελισάβετ Splash News/Ideal Image

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, μεταξύ των οποίων η απώλεια της αγαπημένης της μητέρας αλλά και του πρίγκιπα Φιλίππου, καθώς και το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Andrew και την παραίτηση του Harry από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η 95χρονη μονάρχης φαίνεται ότι σε κάθε δυσκολία, σε κάθε σκάνδαλο που ξεσπά και σε κάθε οικογενειακό δράμα, παραμένει σταθερή και δυνατή για να συνεχίσει το καθήκον της. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου 'The Queen', Matthew Dennison, το μεγαλύτερο στήριγμα της βασίλισσας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η πίστη της στον Θεό.

Στη νέα του βιογραφία για την Ελισάβετ, ο συγγραφέας με μίλησε με το προσωπικό του Παλατιού αλλά και με ανθρώπους που στηρίζουν τη μονάρχη όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητοποίησε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βασίζεται στην πίστη της κάθε φορά που αντιμετωπίζει μια δυσκολία. "Εχει μια βαθιά θρησκευτική πίστη. Ένα από τα πράγματα που έκανε κατά τη διάρκεια όλων αυτών ήταν να προσεύχεται. Έχει επίσης μια πιστή ομάδα ανθρώπων βοηθών και φίλων που υπήρξε ένα σύστημα υποστήριξης για εκείνη”.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ