Follow us

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της, ο Κρατερός Κατσούλης στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Καραβάτου & όλα τα νέα

Το πρώτο ζευγάρι του GNTM, η στρατηγική που δεν πέτυχε και ο διαγωνιζόμενος που έφυγε & η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη: Έχω υπάρξει αλαζονικός, προσβλητικός..."

MissBloom TEAM
yupiii

Αιμίλιος Χειλάκης: Έχω υπάρξει αλαζονικός, προσβλητικός και.."

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της, ο Κρατερός Κατσούλης στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Καραβάτου & όλα τα νέα

Καλεσμένος στο "The 2night Show" ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του come back στις "Άγριες Μέλισσες", ενσαρκώνοντας τον μεγάλο κακό της σεζόν, τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Αρχικά, ο Αιμίλιος Χειλάκης απουσίασε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες για 11 χρόνια ενώ είχε υποσχεθεί πως δεν θα επιστρέψει, πάνω στο ζήτημα αυτό σχολίασε: "Μπορώ να σου πω ότι δεν μ΄αρέσω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο και βλέπεις ότι τελικά δεν το έχεις καταφέρει, σκέφτεσαι ότι θα μείνει για πάντα. Στο θέατρο ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό και να δημιουργήσει νέα συνθήκη την επόμενη μέρα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο "Στρας" της Έλενας Ακρίτα το 1994. Με έβλεπα τότε και έλεγα "αυτό το παιδί δεν θα το έπαιρνα πουθενά" τόσο αυστηρός ήμουν με τη δουλειά μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της: "Στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου.."

Καταπέλτης η Σάσα Σταμάτη για Βανδή - Νικολαΐδη: "Πήρα λίγο χρόνο για να γράψω αυτό εδώ το κατεβατό με χέρια που τρέμουν"

Πριν από λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη ανέβηκε στην σκηνή του "J2US" για να καταπλήξει κοινό και κριτική επιτροπή, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, και έκανε μία αφιέρωση στον πατέρα της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου ώθησε τη Σάσα Σταμάτη να αποκαλύψει τα πάντα για τη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της, αλλά και τις επόμενες κινήσεις της. Η δημοσιογράφος αρχικά εξήγησε τι συνέβη, κι ύστερα τόνισε ότι θα κυνηγήσει την αλήθεια με όλα τα νόμιμα μέσα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κρατερός Κατσούλης | Η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Κρατερός Κατσούλης

Στο "Καλό Μεσημεράκι” της Δευτέρας και στον Νίκο Μουτσινά εμφανίστηκε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε για την πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση που θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και για τα υπόλοιπα επαγγελματικά του σχέδια.

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στην πρόωρη "φυγή" από την πρωινή ζώνη του Star λέγοντας: "Εγώ από το πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα. Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ" ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας αν θα έκανε ποτέ ξανά πρωινή εκπομπή: "Πρωινό δεν θα ξαναέκανα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο, ούτε σίριαλ"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του διαγωνισμού

GNTM

Το GNTM έχει επιστρέψει για τέταρτη σεζόν και όπως συνέβη και στον περσινό κύκλο, έτσι και φέτος δεν άργησε να υπάρξει το πρώτο ζευγάρι στο διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα spoiler που αποκάλυψε ο λογαριασμός της "Soula Glamorous” στο Instagram, οι δύο παίκτες που έχουν έρθει κοντά είναι ο Αγγαίος Ποθητός και η Όλγα Ντάλλα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ήρθαν τα πάνω - κάτω στο πλατό! Η στρατηγική που δεν πέτυχε και ο διαγωνιζόμενος που έφυγε

GNTM

Δεκαοκτώ είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Αρχικά, την καλύτερη φωτογραφία είχε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι κέρδισε και τα πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ