Follow us

Αποκαλυπτικές συνομιλίες Γκλέτσου με το κύκλωμα ναρκωτικών

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η φωνή του Απόστολου Γκλέτσου ακούγεται σε συνομιλίες με τον λιμενικό που προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών.

MissBloom TEAM
Απόστολος Γκλέτσος NDP

Το όνομα του ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου αναφέρεται στη δικογραφία σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή της Στυλίδας, το οποίο εξιχνίασε η ΕΛΑΣ πριν από μερικές μέρες, προχωρώντας στη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού και 5 ακόμα ιδιωτών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, η φωνή του ηθοποιού και πρώην δημάρχου της Στυλίδας ακούγεται σε συνομιλίες με τον λιμενικό, τον οποίο όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, τον γνωρίζει προσωπικά πολλά χρόνια.

Ο αξιωματικός του Λιμενικού φέρεται να έκανε ντελίβερι ναρκωτικών εν ώρα υπηρεσίας, ενώ κατηγορείται ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών τον Απόστολο Γκλέτσο. Στις συνομιλίες ακούγεται ο ηθοποιός να ζητά κάτι από τον συνομιλητή του, όμως δεν ήθελε να το πάρει φανερά, για να μην τον δει η μητέρα του.

"Θέλω δύο τώρα, αλλά είναι η μάνα μου στο μπαλκόνι. Μπορείς να κάνεις κάτι να μη σε δει;", ακούγεται να λέει ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον λιμενικό να απαντά. "Ναι. Θα το φροντίσω. Θα το κοιτάξω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο λιμενικός - "Ό,τι έγινε, έγινε μεταξύ μιας παρέας φίλων και συγγενών"

Σε άλλη συνομιλία, ο ηθοποιός τον ξανακαλεί στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι "Θέλω να "πιω” ενάμισι και να πληρώσω...", όμως πάλι υπό τον φόβο μην τον δουν, γιατί όπως λέει "Η μάνα μου έχει βάλει... κάμερες γύρω - γύρω από το σπίτι".

Από την πλευρά του ο λιμενικός προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για το πού είναι οι κάμερες και να βρει τρόπο να παραδώσει αυτό που του ζήτησε ο Γκλέτσος χωρίς να γίνει αντιληπτός. "Έχε τον νου σου ότι μεγαλώνω τρία παιδιά. Δεν αξίζει τον κόπο, έτσι;", λέει ο λιμενικός, παραδεχόμενος το ρίσκο να τον δουν.

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος λιμενικός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως. Την απόφαση έκριναν ως υπερβολική οι συνήγοροι υπεράσπισης καθώς υποστήριξαν ότι πρόκειται για απλό χρήστη και όχι για διακινητή. "Ό,τι έγινε έγινε μεταξύ μιας παρέας φίλων και συγγενών...", είπε ένας εκ των συνηγόρων του λιμενικού.

Οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες που απολογήθηκαν καθώς και ένας ακόμη που είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ